Telefon +36 70 275 85 24
Telefon +36 20 956 25 10
email: info@bautender.hu

Bautender Ziegel Kft.
6724 Szeged, Hunyadi tér 23 fsz. 2.
adószám:13957847-2-06

Judo Csarnok Mórahalom, tervezés

Megrendelő: Mórahalom Városi Önkormányzat

Beruházás nettó értéke: 150 Millió Ft

Tervezés ideje: 2019 március – 2020 május

Megbízás tárgya: Generál műszaki tervezés, Tervezői művezetés

Építtető, a Mórahalom Városi Önkormányzat a Mórahalom, Kálvária sétányon található önkormányzati ingatlanra történő Judo csarnok felépítésével bízta meg cégünket

A tervezett épület sportolási, azon belül edzési céllal épül. A sportversenyek megtartása más helyszínen történik. A létesítmény az edzéshez, gyakorláshoz szükséges funkciókat tartalmazza, a közönség számára nem létesülnek terek, funkciók.

Az épület földszintes, részben galériát tartalmazó kialakítással készül. A földszinti terekben kaptak helyet a nemenkénti öltözők, zuhanyzó helyiségek, WC-k, valamint a küzdőtér és a kiszolgáló helyiségei, mint raktár, közlekedők, edzőterem . Az épület DNy-i sarkában kapott helyet egy edzői iroda, öltözőblokk. A galéria ad helyet egy kis közösségi térnek, illetve a szellőzőgépháznak.

Az épület vasbeton és acél pillérváz kombinációjával készül, részben kitöltő falas technológiával, részben szendvicspanel burkolattal, részben függönyfalas homlokzatképzéssel. A belső terekben a válaszfalakat falazott és gipszkarton szerkezetek alkotják. A tetőszerkezet acél gyámolítással épülő fa ácsszerkezetből készül, mely cserépfedést kapott.


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük