Telefon +36 70 275 85 24
Telefon +36 20 956 25 10
email: info@bautender.hu

Bautender Ziegel Kft.
6724 Szeged, Hunyadi tér 23 fsz. 2.
adószám:13957847-2-06

Vendégház, Palkonya, tervezés

Megrendelő: Saját Beruházás

Beruházás nettó értéke: nettó 100 Millió Ft

Tervezés ideje: 2018 május – 2018 december

Megbízás tárgya: Generál műszaki tervezés

Cégünk a Bautender Ziegel Kft, saját beruházásban tervezi megvalósítani a Palkonyai vendégház projektet. Az épület bejárata a tornácra vezet, ahonnan a főépület vendégszobái nyílnak. Az ingatlan a Fő utca felől személybejárón és gépkocsi behajtón keresztül is megközelíthető. A gépkocsi behajtón keresztül jutunk az udvarba, ahol 12 db parkoló került elhelyezésre.

A főépületben földszinten 4 vendégszoba kapott helyet, saját fürdőszobával. A szobák és a közös konyha a közlekedőről nyílnak. Az utcára merőleges épületszárny földszintjén a közösségi terek kaptak helyet, a tetőtéri szobákhoz tartozó nappali, étkező és konyha egy légtérben és az utcai épület közösségi tere. Ezek a helyiségek egy közös előtérből nyílnak, ahol a hozzájuk tartozó illemhelyek is találhatóak. Az udvari épületrész tetőterében négy vendégszoba, két fürdőszoba és egy WC lett kialakítva.

Ezenkívül az udvari épület alá egy tégla boltozatos borospince lett tervezve, ahova a két épület közötti fedett külső térből juthatunk le.

A tervezett épület hagyományos építési módú, falazott szerkezetű, a szintközi födémek vasbeton szerkezetűek, a pincefödém tégla boltozatos födém, a tető hagyományos ácsszerkezet.


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük