Bautender Ziegel Kft.

6724 Szeged, Hunyadi tér 23 fsz. 2.

adószám:13957847-2-06

Telefon +36 70 275 85 24

Telefon +36 20 956 25 10

email: info@bautender.hu

Szeged-Alsóváros, Váradi utcában épülő
sorházban108-120 m2 között

Teraszos emelt szintű szerkezetkész sorházak leköthetőek!

Beruházás várható befejezése 2018. november 30.

 

Érdeklődni:

Bautender Ziegel Kft.

Szeged Hunyadi tér 23. Fsz.2.

Lalia Gábor 20-9562-510

 

<>

 

 

 

Emelt szintű szerkezetkész állapot:

A sorházi lakások az alábbi műszaki tartalommal készülnek:

 

Az épület építőmesteri munkáinak teljes szerkezete, válaszfalazással vakolással,

födémekkel, hő- ill. hangszigeteléssel az engedélyezett tervdokumentáció szerint.

Főfalak teherhordó 30-cm-es Porotherm K típusú téglából, födémek monolit vasbetonból válaszfalak 10-cm-es válaszfal téglából készülnek.

Homlokzat teljes mértékben kiképzésre kerül min. 15 cm hőszigeteléssel, nemes vakolattal.

Tetőfedés tervek szerinti, cserépfedéssel.

Bádogozási munkák – horganyzott lemezből készülnek.

Erkélyek terv szerinti rétegrendben készülnek, felületkezelt korláttal. (Az erkély

burkolóanyagát és a hozzá tartozó segédanyagokat vevő biztosítja)

Homlokzati nyílászárók beépített redőny előkészítéssel és a hozzá tartozó külső párkányok beépítésre kerülnek a lakásokhoz tartozó bejárati ajtókkal ill. a lakást és a garázst elválasztó ajtókkal. A lakásbejárati ajtók műanyag, 5 ponton záródó vasalt szerkezetből készülnek beépítéssel, pászítással, kilinccsel felszerelve. Vasbeton födémek padlószerkezete hangszigetelt, melyre úsztatott aljzatbeton kerül a padlóban elvezetett padlófűtés csövek elhelyezésével. (alacsony hőfokú fűtési rendszer) Lakások kompletten vakoltak, simítottak. Glettelést, további felületképzést, festést, tapétázást nem tartalmaznak.

 

A lakások emelt szintű szerkezetkész állapota nem tartalmazza a padlóburkolatok alatti végleges padlókiegyenlítést, a hideg- és melegpadló burkolatokat valamint a csempeburkolást. Az emeltszintű szerkezetkész állapot nem tartalmazza a belső válaszfalak ajtóit (kivéve a lakást és a garázst elválasztó ajtót), csak a szabadnyílások építőmesteri munkáit. Nem kerülnek beépítésre a lakásokban beépített szekrények, konyhabútor, mosogató, tűzhely, páraelszívó stb. Elektromos vezetékek továbbá a TV, telefon, kaputelefon csövezése a fogyasztásmérőtől a lakás elosztó tábláig történik. A lakások 1x32A energiával ellátottak a lakásokig vezetett vezetékhálózat szabvány szerinti 3 fázisú. Lakásoknál az elektromos energia, illetve vízfogyasztás mérése külön-külön egyéni mérőkkel történik.

 

Villanyszerelés: Lakásokon belül, védőcsövek kiépítése minden helységben az alábbi szerelvényhely kialakítással történik:

Szoba: 3db dugalj, 1db kapcsoló, 1 db lámpahely, 1db TV aljzat, 1 db internet csatlakozás

Nappali: 4db dugalj, 1db kapcsoló, 1 db lámpahely, 1db TV aljzat, 1 db internet csatlakozás

Konyha: 3db dugalj, 1db kapcsoló, 1 db lámpahely, 1db elszívó, 1 db dugalj elektromos főzőlaphoz, 1db dugalj elektromos sütőhöz.

Kamra:1db dugalj, 1db kapcsoló, 1 db lámpahely

Étkező: 2db dugalj, 1db kapcsoló, 1 db lámpahely

Szélfogó, előszoba: 1db dugalj, 1db kapcsoló, 1 db lámpahely, 1db kaputelefon, 1db lakáselosztó, kismegszakítók nélkül

Közlekedő: 2db kapcsoló, 1 db lámpahely

Fürdőszoba: 2db dugalj, 1db kapcsoló, 2 db lámpahely 1db elszívó kiállás

WC: 1db kapcsoló, 1db elszívó kiállás, 1 db lámpahely

Háztartási helység: 2db dugalj, 1db elszívó kiállás, 1db kapcsoló, 1 db lámpahely

Terasz: 1db dugalj, 1db kapcsoló, 1 db lámpahely

 

A lakásokon belül nem kerül felszerelésre lámpatest, világítási kapcsoló és dugaszoló aljzat. A gyengeáramú szerelések tartalmazzák a kaputelefon-hálózat komplett kivitelezését a lakás beltéri egységével együtt. A vezetékes telefon, internet és televízió szolgáltatáshoz szükséges berendezéseket és csatlakozó vezetékeket az illetékes szolgáltató cég építi ki. A kivitelezés során a telefon, internet és televízió hálózathoz a védőcsövezések elkészülnek a fent felsorolt mennyiségben szerelvényezés nélkül. Igény szerint a biztonságtechnikai rendszer védőcsövezése megrendelhető, a díjat az emelt szintű szerkezetkész állapot nem tartalmazza. Víz és csatorna alapvezeték szerelés csatlakozási lehetőséggel, ledugózva, szerelvény nélkül, belső vízóra helye kiképzésre kerül, vízóra nélkül. Fürdőszobában vagy háztartási helységben mosógép részére a csatlakozás kiépítésre kerül. Nem kerülnek beépítésre a szaniterek (fürdőkád, mosdó, csaptelepek, WC és öblítőtartály) kádfelfalazás, valamint piperetárgyak.

Lakáson belüli fűtési, hűtési és központi szellőztető rendszer komplett alapcsövezése elkészül. Hőközpont kialakításra kerül, lakásonkénti kompakt hőszivattyús rendszerrel. A szerkezetkész állapot a hőszivattyú berendezést nem tartalmazza. Fürdőszobai radiátorokat és azok felszerelését a szerkezetkész állapot nem tartalmazza.

Gázszerelés nincs, a gáz hálózat nem kerül kiépítésre.

 

Szellőző vezetékek kerülnek beépítésre a fürdőszobákban, a különálló WC helységekben. A konyhai páraelszívó légtechnikai gerincvezetéke falsíkig kiépítésre kerül. A ventillátorok szereléséhez a bekötési pontoknál az elektromos csatlakozás kiépítésre kerül. Utcai kapu, távirányítóval vezérelt – lakásonként 1 db távirányítóval. Garázsok, glettelés nélküli meszeléssel, 2 dugaljjal, 1 kapcsolóval, a mennyezeten 1 db lámpahellyel. A garázskapuk hőszigetelés nélküli szekcionált, távirányítóval vezérelt kapuk, lakásonként 1 db távirányítóval.

Udvari tereprendezés és 6 cm-es vastag beton térburkolat készítése terv szerinti kivitelben. Belső udvarok zárt kerítését illetve a hátsó kert dróthálóval történő elkerítését.

Utcai járda helyreállítása betonozással, aszfaltozással vagy térkövezéssel (Önkormányzat által előírt kivitelben).

Az emelt szintű szerkezetkész állapothoz szükséges valamennyi építési anyagot a kivitelező szerzi be.

Kivitelező jogosult új eljárásokat, szabadalmakat alkalmazni, abban az esetben, ha az megfelel az I. osztályú teljesítésnek és költségnövekedéssel nem jár.

 

Az emelt szintű szerkezetkészség nem tartalmazza az alábbiakat:

 

Az erősáramú hálózat tervtől eltérő igény estén történő átalakítás költségeit. A vízóra megvásárlását és beszerelését. A lakáson belüli belső nyílászárók beszerelését és üvegezési munkálatokat. A lakástulajdonos igény szerinti terváttervezési és engedélyezési költségeit. Egyéb a kulcsrakész műszaki állapotban részletezett műszaki tartalmakat.

Az adásvételi szerződések ügyvédi munkadíját, hitelek járulékos költségeit, építőközösség költségeit.